Copieright PaintLAB – Painting Best Practice – is een initiatief van Aquil Copier die tot december 2018 technisch adviseur was van Royal Talens in Apeldoorn.

PRIJS:
Elke module kost 75 Euro incl. BTW en duurt 3 uur. (met uitzondering van module 7 en 8).
In de genoemde prijs is inbegrepen:
• incl. 21% BTW
• Ontvangst met koffie en thee
• Cursus
• Naborrel

De prijs is exclusief materialen. De materialen zijn niet verplicht om aan te schaffen, maar het maakt de cursus wel leuker.

BETALING:
De betaling moet op onze rekening staan voordat de cursus begint.
Na uw inschrijving ontvangt u een factuur. Deze dient u twee dagen voordat de cursus begint betaald te hebben. Als het bedrag niet op onze rekening is ontvangen kunt u niet deelnemen aan de cursus.

TIJDEN:
Ontvangst: 11.45 uur (inloop)
start cursus: 12.00 uur
Eindtijd: ±15.00 uur

MODULES:
Het systeem van de cursussen is heel simpel en voor elk niveau is er interessante lesstof. De cursus is opgedeeld in losse modules. Elke module is toegespitst op een techniek of onderwerp en duurt 3 uur. U kunt elke module volgen op de datum die u uitkomt. Een module kost 75 Euro (incl. BTW). Wij raden aan dat elke deelnemer module 1 zou moeten doen zodat de basis kennis van verf in de volgende cursus aanwezig is, maar dit kunnen wij niet verplichten.

De voertaal tijdens de cursus is Nederlands. Engels is mogelijk op aanvraag.

LESPAKKET:
Voor elke module zijn er mogelijk verschillende materialen nodig. Deze staan bij de betreffende module vermeld. De materialen zijn niet verplicht maar maakt de cursus wel leuker omdat u dan zelf aan de slag kunt. De docent zal ook voordoen waar de materialen voor nodig zijn.

DOCENT:
Aquil Copier is een schilder die is afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld academie in 2004. Sindsdien heeft hij zijn werk in veel tentoonstellingen getoond in binnen en buitenland. Waaronder de Koninklijke Schilderprijs in 2005 en 2007, diverse musea, kunstbeurzen en galeries. Ook geeft Copier een schilder tijdschrift uit met de naam PRESENTeert waarin gerenommeerde schilders schrijven over van alles behalve hun eigen werk. Verder is Copier meerdere jaren werkzaam geweest als technisch adviseur van Nederlands grootste verf producent Royal Talens (bekend van de merken: Amsterdam Acryl, Van Gogh, Cobra watervermengbare olieverf en Rembrandt verf). Zijn kennis over verf en alles wat daar bij komt kijken wil hij graag met u delen.

LOCATIE:
In het atelier van Aquil Copier,
Oleanderstraat 13-B
1031 GN Amsterdam

Wilt u een cursus op een andere locatie laten plaatsvinden, bijvoorbeeld bij uw schilderclub, in een winkel of op een schilder evenement? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

AANTAL DEELNEMERS: 
Maximaal 4 deelnemers per cursus in het atelier. Op locatie of online kunnen dat er meer zijn.
Voor kunstacademies/groepslessen gelden andere tarieven, deze kunnen ook op locatie plaatsvinden. Voor meer info hierover mail naar: aquilcopier@hotmail.com

ANNULERING:
Tot 10 kalender dagen voor de workshop kunt u kosteloos annuleren. Daarna zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

OPMERKINGEN:
Zorg voor atelierkleding en een notitieblok voor aantekeningen.
Tip: maak alvast een vragenlijst met dingen die u absoluut weten wilt.

INSCHRIJVEN:
Email ons voor beschikbaarheid en reserveringen of schrijf u direct in op deze pagina. Mailen kan ook: aquilcopier@hotmail.com

 

 

Copieright Paintlab © by Aquil Copier 2020