Copieright PaintLAB is een platform voor schilders met als doel technische kennis van verf over te dragen aan zowel professionele als hobby schilders. Voor het maken van een schilderij heb je meer dan verf nodig. Natuurlijk zijn talent, een creatief proces en een goed idee belangrijke ingredienten om een schilderij te maken. Daarnaast kunt u materiaalkennis creatief inzetten en ook uw schilderij duurzaam maken. Copieright PaintLAB is voorstander van schilderkunst waarbij het materiaal op een experimentele manier gebruikt wordt, maar ook van zeer degelijk en technisch goed gemaakte schilderijen. Copieright Paintlab is een initiatief van Aquil Copier die tot december 2018 technisch adviseur was van Royal Talens in Apeldoorn.

Door cursussen over verf aan te bieden wil Copieright PaintLAB hieraan bijdragen. Bent u een beginnende of een gevorderde hobbyschilder of heeft u al jarenlang een professionele schilderpraktijk met exposities in galeries en musea in binnen- of buitenland, maar wilt u meer weten over het materiaal waarmee u werkt volgens het principe Painting Best Practice?
Volg dan bij Copieright PaintLAB een cursus op maat over het materiaal dat u gebruikt. In de cursus leert u alles over uw materiaal dat van belang is om een duurzaam schilderij te maken, of om experimentele manieren van schilderen zo duurzaam mogelijk te maken.

MODULES:
Het systeem van de cursus is heel simpel en voor elk niveau is er interessante lesstof. De cursus is opgedeeld in losse modules. Zo kunt u uw eigen cursus samenstellen en modules volgen die voor u interessant zijn. Ook kunt u beginnen met één module en als u het interessant vindt kunt u uw modules uitbreiden. Een module kost 75 Euro (incl. BTW) voor een les van 3 uur. Wij raden aan dat elke deelnemer module 1 zou moeten volgen zodat de basiskennis van verf in elke volgende module aanwezig is, dit zullen wij natuurlijk niet verplichten.

OP LOCATIE IS OOK MOGELIJK:
Wilt u een cursus op een andere locatie laten plaatsvinden, bijvoorbeeld bij uw schilderclub, in een winkel of op een schilder evenement? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De voertaal tijdens de cursus is Nederlands. Engels is mogelijk op aanvraag.

Copieright PaintLAB bestaat sinds januari 2020.

 

 

 

 

Copieright Paintlab © by Aquil Copier 2020